Vraag en aanbod van KoM-leden en anderen

 

Verzeker je plek!

Hera Congres ‘Sterker de toekomst in’!

Vanuit Hera Inzetbaarheid nodigen we jullie graag uit op ons congres op 14 oktober 2024. Het is niet zomaar een congres, het is hét 5-jarig jubileum van Hera. Speciaal daarvoor hebben we Erwin Steijlen gevraagd om op magische wijze jullie mee te nemen in sterker leiderschap. Hij weet als geen ander te inspireren met pakkende muziek, scherpe teksten en te reflecteren op wie jij bent – en wilt zijn – als leider.

Maar dat is niet alles:

  • Je krijgt inzicht in waarom je leefstijlprogramma’s en sturen op gezondheid niet werken. Wat dan wel? Chi van Chivo geeft handvaten hoe je duurzame vitaliteit kan beïnvloeden aan de hand van de vier psychologische basisbehoeften.
  • Lidewey van der Sluis, hoogleraar strategisch talentmanagement, neemt van Chi over en zoomt verder in op leiderschap. Ze deelt haar ‘geheime’ leiderschapscoëfficent voor sterker leiderschap in de toekomst.
  • We sluiten af met een boeiend panel zodat we met elkaar over de praktijk kunnen praten en van elkaar kunnen leren.

Als lezer van de Kwaliteit op Maat nieuwsbrief hebben we een speciale verrassing voor je! Met de kortingscode Komkommers20 ontvang je maar liefst 20% extra korting op een kaartje.

Mis deze kans niet om je professionele kennis te vergroten en een positieve impact te maken binnen jouw organisatie. Hoe meer mensen meedoen aan deze leiderschapsrevolutie, hoe beter.

Koop hier je ticket en vergeet niet jullie speciale kortingscode Komkommers20 te gebruiken.

Meer weten? Bezoek onze website voor meer informatie of stuur een mail naar hallo@hera.nl. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 14 oktober!

 

Met vriendelijke groet, Het team van Hera Inzetbaarheid