Vraag en aanbod van KoM-leden en anderen

 

Ons jaarlijkse event heeft een nieuwe naam (Wellbeing & Vitaliteitsevent), een nieuwe verkiezingsopzet en een nieuwe partner: Zilveren Kruis. Daar zijn wij heel blij mee.

Het centrale thema is dit jaar: Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel? Is dit dé weg naar succesvol en duurzaam ondernemen waarbij de mens centraal staat? Of blijft het vooral weggelegd voor kapitaalkrachtige bedrijven? Om het thema body te geven hebben we de bekende filosoof Lammert Kamphuis gevraagde de key note te verzorgen: ‘Filosofie voor vitaliteit!’

Bekijk het super interessante en gevarieerde programma met drie interactieve workshops:
1. Hoe ‘veilig’ is jouw organisatie?
2. De impact van AI op vitaliteit en
3. In gesprek met de CHRO.

Datum
Dinsdag 10 oktober 2023
Locatie
InnStyle | Maarssen
Deel nemen?
De investering voor dit event bedraagt €295 per deelnemer (ex btw)

Aanmelden voor het event
Via de website van Gezond in Bedrijf

Wie wordt Vitaliteitsmanager van het jaar?
Zoals elk jaar sinds 2011 kiezen we op dit event de Vitaliteitsmanager van het jaar. Welke professional heeft zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden als Vitaliteitsmanager? Wie heeft wellbeing en vitaliteit serieus op de kaart gezet binnen zijn of haar organisatie. Wie volgt Rosa Wassink op van het Nova College?

Dit jaar een extra verkiezing voor het MKB!
Het midden- en kleinbedrijf (tot 500 medewerkers) heeft zijn eigen uitdagingen, maar ook eigen inspirerende en innovatieve oplossingen. Daarom verdient deze sector een specifieke verkiezing. Dit jaar hebben we twee verkiezingen: één voor het MKB en één voor het Grootbedrijf. 

Samen met Zilveren Kruis
Het event en de verkiezingen worden dit jaar voor het eerst door Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis samen georganiseerd. Zilveren Kruis heeft de ambitie om gezondheid voor iedereen dichterbij te brengen. Gezondheid is meer dan ‘niet ziek zijn’. Het is een totaalplaatje, waarin naast lichaam en geest ook relaties en omgeving meetellen. Het event en de verkiezing voor Vitaliteitsmanager van het jaar passen daar helemaal bij.

Hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! Toegankelijk voor iedereen en elke organisatie. Ongeacht waar je als organisatie een collectiviteitscontract hebt afgesloten. Kom netwerken en ontmoet gelijkgestemden. Voor Wellbeing, Health en Vitaliteitsmanagers, Managers Duurzame Inzetbaarheid, HR- en Arbo-managers, Directie en OR. Heb je een vraag? Neem contact met ons op: 06-37663274.

Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis steken energie in dit event omdat we van mening zijn dat het vakgebied deze aandacht verdient. De jury is onafhankelijk en kiest zelfstandig de genomineerden. De jury en de zaal kiezen samen  wie de Vitaliteitsmanager van het Jaar wordt.

geplaatst 14 augustus 2023